Tong bao masáž

TONG BAO je zdravotný terapeutický prístroj založený na teórii tradičnej čínskej medicíny o spojených paralelných dráhach energie v tele . Prístroj bol vyvinutý modernou hi–technológiou stáleho magnetického efektu, impulzného efektu, piezoelektrického efektu a preneseného efektu, prostredníctvom navádzania elektromagnetickej energie do relevantných kanálov a dráh energie ľudského tela za účelom dosiahnutia efektu posilnenia celého tela.

Teória prepojených paralelných dráh energie, akupunktúra a moxa-terapia (originálna tradičná čínska liečebná metóda založená na prehrievaní akupunktúrnych bodov) sú neoceniteľným pokladom tradičnej čínskej kultúry a neoddeliteľnou časťou tradičnej čínskej medicíny.

V dávnych časoch pred rozvojom medicíny, naši predkovia začali využívať malé strieborné ihly, Moxa paličky a Moxa rolku a aplikovali ich na špecifické akupunktúrne body na liečbu určitých ochorení ľudského tela a úľavu od rôznych bolestí. Na základe toho sa rozvinula teória tradičnej čínskej medicíny o dráhach energie v tele a o akupunktúrnych bodoch prispievajúca vo veľkej miere k smerovaniu rozvoja zdravotnej starostlivosti o ľudské telo. Odvtedy sa akupunktúra a moxa-terapia rozšírili do rôznych častí sveta a sú uznávané zdravotníckymi organizáciami a širokou verejnosťou v mnohých krajinách.

Tong Bao je prevratom v oblasti prepojených paralelných dráh energie, kanálových bodov, akupunktúry a rovnako i v iných oblastiach; jeho koncepcia stavia na pokračovaní v tradičnej terapii, využívaním kombinácie modernej tradičnej čínskej medicíny a západnej medicíny, cez dôsledný program výskumu.

Úspešný vývoj prístroja Tong Bao priniesol nové spôsoby vykonávania akupunktúrnej terapie. Tento prístroj nielen zahŕňa tradičnú akupunktúrna terapiu, ale je vyhovujúcejší v praxi, jednoduchšie sa obsluhuje, je efektívnejší v akcii a navyše nezasahuje do vnútra ľudského tela. Všetky operácie prebiehajú kompletne mimo ľudského tela prostredníctvom bezpečnej fyzickej energie, bez napojenia na elektrickú energiu, čiže ponúka širší rozsah použitia bez zbytočných káblov a bez akýchkoľvek vedľajších efektov. Prístroj je kryštálom organickej integrácie modernej vedy a tradičnej čínskej medicíny.

Elektromagnetický prístroj na stimuláciu akupunktúrnych bodov Tong Bao je rozumne navrhnutý, s novými a jedinečnými zložkami. Celý prístroj je založený na celkovej mechanickej sile generovanej tým, že používateľ pôsobí tlakom na spínač, čím vzniká okamžitý impulz energie. Takto vzniká efekt dosiahnutia a vzbudenia kanálových bodov, čím sa otvárajú dráhy a kolaterály, posilňuje sa vitálna energia a podporuje obeh krvi v tele, a zároveň sa zabezpečuje bezpečné, efektívne a stabilné fungovanie prístroja a jeho zložiek. Terapeutická hlavica sa môže nastavovať do akéhokoľvek uhla až do 90° stupňov s prístrojom podľa potreby aplikácie na rozličné časti celého tela. Po doplnení nadstavca s kryštálovou masážnou hlavicou je prístroj vhodný na magnetickú a kryštálovú skrášľovaciu masáž. Hlavica sa jednoducho nasadzuje a skladá.

Tong Bao –Prístroj na stimuláciu akupunktúrnych bodov je vyvinutý ako výdobytok najmodernejších vedeckých výskumných poznatkov v biomedicíne a integrovanej elektronike, kombinuje stále magnety a teórie impulzu. Vo vnútri prístroja je umiestnený stály magnet vhodný na regulovanie chorobných stavov – magnetické pole generované magnetom sa zbieha do terapeutickej hlavice a takto sa vytvára vysoko prenikavé efektívne energetické pole. Keď sa terapeutická hlavica aplikuje na príslušné dráhové body, vysoko účinné energetické pole preniká pokožkou a pôsobí na špecifické body rozložené na energetických dráhach. Pomocou mechanického stláčania bodov, trenia, otvárania energetických dráh a kanálov Tong Bao posilňuje vitálnu energiu a podporuje obeh krvi v tele. Trením dráhových bodov alebo ohniska, pretínaním magnetických čiar, sa zlepšuje bio-elektrina a bio-magnetizmus postihnutej oblasti, napráva sa mikro-cirkulácia, urýchľuje proces obnovy poškodených tkanív a buniek. Stlačením kladky vo vnútri prístroja sa integruje energia, čiže keď užívateľ stláča spínač, energetický impulz vzniká okamžite, je vedený do tela cez terapeutickú hlavicu a prenášaný do energetických dráh cez dráhové body.

Následne sa dostáva do vnútorných orgánov cez dráhy a kanáliky energie. Využitím statického vysokého napätia, prístroj otvára dráhy veľmi rýchlo, vypudzuje zdroj všetkých ochorení vitálnej energie a blokovania krvi, tak, aby mohlo ľudské telo dosiahnuť ideálny zdravotný stav „fungovania vitálnej energie a krvného obehu vo vzájomnej harmónii“. Vďaka jedinečne zloženému stálemu magnetu terapeutickej hlavice, prístroj dokáže odblokovať kanály upchaté rôznymi chorobami.

Masáž sa vykonáva pomalým trením po energetických dráhach a jednotlivých svalových vláknách chrbta. Po jej absolvovaní sa budete cítiť uvoľnený, oddýchnutý a s novou zásobou energie.

Masáž s prístrojom Tong Bao nie je vhodná pre tehotné ženy, pacientov so srdcovým stimulátorom ani inzulínovým dávkovačom.

Masáž je veľmi vhodné kombinovať s klasickou masážou chrbta, alebo s tlakovou – myofasciálnou masážou chrtba.

Trvanie:  30 minút

Varianty: chrbát

Cena: 15.- €

Text prevzatý z web stránky: https://www.tiens.sk/tong-bao